Välkommen till Greenwelle!

Greenwelle är ett ungt men mycket ambitiöst företag som tillhandahåller tjänster inom trädvård och landskapsarkitektur, med ett tydligt syfte : att genom kunskap skapa konst.
Vi levererar spetskompetens , där vår högsta proritet är professionalism och säkerhet.
Vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar grundade på nutida vetenskap som är skräddarsydda för just dina behov.
Vi utgår ifrån moderna principer och miljöpraxis inom trädvård för att skydda och förbättra ditt värdefulla landskap.
Vi respekterar dig, din familj och din egendom, därför är vi mycket försiktiga med allting kring det arbetet som vi utför. Och för att du ska känna dig helt trygg så är vi självklart fullt försäkrade.
Vi på Greenwelle är inte som andra företag inom trädvård eller landskapsarkitektur , vi är verkligen hängivna vårt yrke och gör vårt yttersta varje dag för att förbättra kvaliteten på de tjänster vi levererar.
Så om du värderar kvalitet och ett väl utfört arbete högt, och inte bara vill ha saker gjort, så ring eller maila oss och upplev skillnaden själv!

signature

Anton Siminic, Founder

ext-link-EAC ext-link-ISA ext-link-TAG


Vårt motto

”Detta liv är ditt. Ta makten att välja vad du vill göra och gör det bra. Ta makten att älska vad du vill i livet och älska det ärligt. Ta makten att promenera i skogen och vara en del av naturen. Ta makten att styra ditt eget liv. Ingen annan kan göra det åt dig. Ta makten att göra ditt liv lyckligt. ”

― Susan Polis Schutz

Trädfällning